Confidance

A magabiztos tánctudás

Órarend

Órarend

Új tanfolyamok

Ne maradj le Te sem!

Tanfolyamok

Facebook

*** Kezdő felnőtt társastánc tanfolyam: hétfőnként 19:30-20:30...
Club12-Kiskunmajsa
CLUB12  Kiskunmajsa, Deák Ferenc utca 12
Még nem hallottad? Még nem próbáltad? Ne várj tovább... A Safari® Dance...

Kapcsolat

Kunhalmi István
táncpedagógus (modern társastánc), versenytánc edző, koreográfus, aerobik sportedző, Zumba® Fitness presenter (Basic, Toning, Aqua, Sentao, Gold, Kids)
Telefon: (+36 20) 296-1540
E-mail: kunhalmi@gmail.com

CONFIDANCE Kft.
Cím: 6120 Kiskunmajsa,
Katona József utca 15.
Adószám: 14848113-1-03

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

A Confidance Táncsport Egyesület azzal a céllal alakult, hogy lehetőséget teremtsünk a táncművészet hagyományainak ápolására, a modern és klaszkius tánctevékenység népszerűsítésére, gyakorlására, oktatására, támogatására a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt.

Egyesületünk bemutatók és ismeretterjesztő foglalkozások, tánc-és sportrendezvények, versenyek keretein belül hívja fel a figyelmet a tánc fizikai és mentális közérzetet javító hatására, egészségmegőrző, rehabilitációs, és a társadalomban, illetve a kulturális életben betöltött szerepére.

"Táncra, és életre nevelünk!"

Eltökélt szándékunk növendékeink mozgáskultúrájának sokirányú fejlesztése, ritmusérzékének, hallásának, ügyességének, fizikai állóképességének fejlesztése. Egészséges magabiztosságra, érzelmi nyitottságra, egészséges életmódra neveljük táncosainkat.

Felnőtt tanítványainak számára is biztosítunk mindazon szakmai és tárgyi feltételeket melyek lehetővé teszik táncos ambícióik kielégítését, legyen szó megnyerő megjelenésről, magabiztos tánctudásról (bálak, esküvők, vagy egyéb céges rendezvényeken) egyaránt,  vagy akár fellépéseken, táncversenyeken való kiemelkedő sportteljesítményről.

A hobby sportolók, és tánc-fitnesz szerelemeseinek a Safari® Dance afrikai ihletésű, egyedülálló tánc programmal tesszük lehetővé a mozgás örömét!

Várjuk szeretettel Önt is tánctermünkbe!

CLUB12, 6120, Kiskunmajsa, deák Ferenc u. 12.

Kunhalmi István
/egyesületi elnök/