Confidance

A magabiztos tánctudás

Órarend

Órarend

Új tanfolyamok

Ne maradj le Te sem!

Tanfolyamok

Facebook

Még nem hallottad? Még nem próbáltad? Ne várj tovább... A Safari® Dance...
Idén először Safari®Dance és Fitnesz tábor Magyarországon! Kedves...
Safari®Dance
Kedves Vendégünk! Nagy örömmel tudatjuk, hogy megnyílt az új órafoglaló...

Kapcsolat

Kunhalmi István
táncpedagógus (modern társastánc), versenytánc edző, koreográfus, aerobik sportedző, Zumba® Fitness presenter (Basic, Toning, Aqua, Sentao, Gold, Kids)
Telefon: (+36 20) 296-1540
E-mail: kunhalmi@gmail.com

CONFIDANCE Kft.
Cím: 6120 Kiskunmajsa,
Katona József utca 15.
Adószám: 14848113-1-03

Zumba® Fitness

Zumba® Fitness oktatás Szegeden és környékén Kunhalmi István hivatalos Zumba® Fitness oktatóval!

http://istvankunhalmi.zumba.com/

Basic1, Basic2, Aqua, Toning, Gold, Sentao, Kids

Túl sok rajtad a nyomás?
Fogyni szeretnél?
Jól szeretnéd érezni Magad a bőrödben?
Barátokra vágysz?
Szeretsz bulizni?

A válasz: Zumba® !!!

A Zumba® során úgy sportolsz és táncolsz, égeted a kalóriákat, javítod az állóképességedet, hogy szinte észre sem veszed, mert az órák alatt buli hangulat uralkodik! A Zumba® segít, levezetni a hétköznapok gondjait, feloldani a gátlásaidat, megerősíteni az állóképességed, és főleg megszabadít óránként kb. 600 kalóriától... :)

Mi is az a Zumba®?

A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti „gyorsan mozogni, és szórakozni”. Ez a mozgás a fitnesz és latin táncok mozgásainak kombinációja. Salsa, Flamenco, merengue, samba, cha-cha-cha tánclépéseire épülő mindenki számára könnyen követhető mozgásforma. Nincsenek nehéz koreográfiák, mindenkinek ajánlott, aki szereti a mozgást és a latin zenét!

Szeretnéd, hogy a tökéletes legyen a tested, de nem akarsz a fitneszteremben egész nap dolgozni? Akkor égess kalóriát és csökkentsd a súlyodat szórakozás közben!

Fogyás és aktivitás?

Valószínűleg mindenkinek ez a szándéka, de sokan már feladták a módszerek közötti keresést. Van erre a problémára egy jó megoldás: Zumba® Minden óra egy nagy buli! Ha nem is vesszük észre, akkor is tulajdonképpen dolgoztatjuk testünket és veszítünk súlyunkból! A Zumba® oktatás segítségével egy 60 perces alkalommal kb. 600 kalóriát égetsz el.

Az oktatás alatt nem csak a tested, hanem a lelked is felfrissül! Hagyd otthon a mindennapok gondjait, oldódj fel, és gyere el Zumba® oktatásunkra!

Bármikor elkezdheted! Nincs kezdő, vagy haladó szint!

Speciális óratípusok

Zumba Gold® elsősorban az aktív idős korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja, amely tartalmaz egy speciális székes gyakorlatsort is. Emellett ezt az órát ajánlják azoknak, akik a Zumba® alapjaiban szeretnének jobban elmélyülni, vagy a sporttal, testmozgással való ismerkedés legelején tartanak, és kondíciójuk még csak kialakulóban van, várandósoknak (7 hónapos korig).

Aqua Zumba™ az igazi medencés party. Mindenkinek, kor nélkül ajánlott. A Zumba® formula és filozófia hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal ötvözve.

Zumba Toning™ a valódi bombaedzés. Képzelted már, milyen lehet a hatásos, azonban végtelenül unalmas alakformáló gyakorlatokat felturbózni, és élvezhetővé tenni? A Toning súlyzókkal valódi zenét csinálhatsz az órán, hiszen úgy zizeg benne az anyag, mint a rumbatökben :)

Zumbatomic® a gyerekek Zumbája. Az órán vicces koreográfiákat és mellesleg spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak. Habitustól, egyéniségtől függően 4-12 éves korig ajánlott.

A Zumba Sentao™ edzés a fitnesz-partyk fergeteges atmoszféráját vegyíti olyan szék-alapú koreográfiákkal, melyek új, kirobbanó lendületet kölcsönöznek Neked, erősítik, kiegyensúlyozzák a tested, és egészen új módon növelik az állóképességedet. Ragadj meg egy széket, érezd a ritmust és tanuld meg, hogy hogyan használhatod a saját testsúlyodat izmaid erejének növelésére és alakod formálására! Ez a program fokozottabban megdolgoztatja a belső központi izmaidat, mindezt a Zumba által nyújtott party légkörrel ötvözve!

A Zumba Sentao™ edzésprogramot egyedülálló módon elsőként próbálhatod ki Szegeden és környékén Kunhalmi Istvánnal (Kiskunmajsa, Zsombó, Szőreg), a zumba fitnesz órákba beépítve. Csatlakozz Hozzánk, próbáld ki mihamarabb a Zumba legújabb mozgásformáját.

Áraink forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák!

  • 1 alkalom esetén:    800 Ft/fő
  • 4 alkalmas bérlet: 2 800 Ft/fő (érvényes 1 hónapig)
  • 8 alkalmas bérlet: 4 800 Ft/fő (érvényes 2 hónapig)

Zumba® órák látogatásához kattints az Órarendre!

Érdeklődni tudsz itt: (+36 20) 296-1540, kunhalmi@gmail.com

zumba, zumba szeged, zumba fitness, zumba fitness szeged, zumba oktatás, zumba oktatás szeged, zumba fitness oktatás szeged, zumba tanítás, zumba tanítás szeged, zumba fitness tanítás szeged, zumba óra, zumba óra szeged, zumba oktató, zumba oktató szeged, zumba kiskunmajsa, zumba zsombó, zumba szőreg, zumba fitness kiskunmajsa, zumba fitness zsombó, zumba fitness szőreg, zumba fitness oktatás kiskunmajsa, zumba fitness oktatás szőreg, zumba fitness oktatás zsombó, zumbatomic, zumbatomic kiskunmajsa, gyerek zumba, gyerek zumba kiskunmajsa, gyerek zumba szeged, zumbatomic szeged, zumba gold szeged, zumba gold szőreg, vizi zumba, agua zumba, zumba sentao szeged, zumba sentao, zumba sentao zsombo, zumba sentao kiskunmajsa, zumba sentao tanár, zumba sentao instruktor, új zumba sentao